Teren de vanzare Mosnita Veche
Timis / Mosnita Veche
Zona: Padurea Bistra
Suprafata: 613mp
Terenul se afla in extravilanul localitati Mosnita Veche.
Pret: 15325 EURO

Teren de vanzare Urseni
Timis / Urseni
Zona:
Suprafata: 11500mp
Terenul se afla in extravilanul localitati Urseni .
Pret: 34500 EUROTipul ofertei:
Categoria:
Localitate:
Zona: Cod./ Nr.sola:
Pret de la: pana la:
 
 
Imozav este o agentie imobiliara din Mosnita Veche, judetul Timis si va ofera solutii imobiliare complete pentru orice fel de tranzactie imobiliara: vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta pentru investitii imobiliare.

Societatea comerciala specializata in tranzactii imobiliare va pune la dispozitie o baza de date complexa cu anunturi despre imobilele din Timisoara, Mosnita Veche, Mosnita Noua si intreg judetul Timis. Deasemenea firma noastra va ofera o harta interactiva reprezentand solelor din apropierea Timisoarei care faciliteaza cautarea de terenuri intravilane, agricole si imobilele situate in cadrul acestora.

Imozav se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca inchirieri sau vanzari de terenuri intravilane, agricole , spatii comerciale,birouri, apartamente, vile, garsoniere indiferent daca este vorba de persoane fizice, firme mici sau corporatii.

Echipa noastra va pune la dispozitie si consultanta imobiliara gratuita, care va permite sa profitati de vasta noastra experienta si sa alegeti optiunea cea mai profitabila pentru interesele dumneavoastra.

Nivelul serviciilor din domeniul imobiliar oferite de catre agentia imobiliara Imozav sa se ridica la nivelul european, fiecare oferta imbiliara fiind analizata cu profesionalism de catre specialistii nostrii.

Specializata in tranzactionari de terenuri intravilane,agricole,spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industiale,apartamente, vile, cladiri, vanzari si inchirieri, firma noastra reuseste sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale tuturor categoriilor de clienti.


Sc. C-IMOZAV SRL a a fost infiintata pentru a furniza servicii la cele mai inalte standarde profesionale si pentru a implementa un sistem profesionist de consultanta si intermediere imobiliara.

Serviciile oferite de firma noastra cuprind:

tranzactii imobiliare
consultanta imobiliara
evaluari imobiliare
proiecte rezidentiale pentru case / vile din caramida si lemn.
studii de piata studii geo
lucrari de cadastru si intabulare pentru obtinerea numarului cadastral si inscrierea corpurilor de proprietate in cartea funciara,
dezmembrari, alipiri, comasari, parcelari intabulari constructii si terenuri, documentatii pentru descrierea dezmembramintelor
lucrari de cadastru de specialitate : agricol, forestier, imobiliar, edilitar, apelor, cailor de comunicatii

Atuu-urile noastre se refera la : profesionalism, seriozitate, promptitudine, flexibilitate, specializarea in consultanta, intermediere si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor imobiliare, motivatie pentru a genera solutii eficiente care sa garanteze investitiile clientilor nostri,incurajarea initiativei si a puterii de a invinge.


                      © Copyright 2019                                                                                                                                                                                                  Web design            by Royalty